Udgivet tor d. 3. jan 2019, kl. 12:34


Folkekirkens familiestøtte, som Vive-Hadsund sogn er medejere af, har i foråret en række tilbud.

Tilbuddene er til dig, som ønsker et kærligt skub eller lidt hjælp til at skabe en god hverdag for dine børn og hele familien. Du kan helt uforpligtende ringe til den lokale koordinator og få en snak om de udfordringer, du oplever. Det kan være alt fra problemer med at putte børnene om aftenen til udfordringer i parforholdet og til børn, der ikke trives. Som familie har man mulighed for at få personlig støtte og sparring eller deltage i et forløb sammen med andre forældre.

 

  • Forældreven

Få sparring fra en forældreven, der passer til din familie og jeres udfordringer. Forældrevennen kan fx støtte dig i at få nye rutiner i hverdagen, som fx sundere kost, at komme godt ud ad døren om morgenen, eller udfordringer med din teenager. Du får personlig sparring på det, du ønsker hjælp til at ændre.

Kontakt koordinatoren for mere information.

 

  • Sunde skærmvaner i familien

Få faglig viden om de digitale medier, dine børn bruger, og redskaber til at skabe gode skærmvaner i din familie. Du deler løbende erfaringer med andre og arbejde på at skabe de skærmvaner, I ønsker i familien. Forløbet er for forældre med børn i alderen ca. 8-13 år.

3 aftener: 7/2, 28/2 og 21/3 kl. 18.30-21 + frivillig opfølgning (Hørby)

 

  • Vejen videre efter skilsmisse (KIFF-forløb)

Få redskaber og viden til at skabe en god hverdag for dig og dine børn efter skilsmissen. Du kan deltage alene eller sammen med dine børns anden forælder.

3 tirsdage: 4/6, 1/6 og 25/6 kl. 17-21 + opfølgning (Hadsund)

 

  • Plej jeres parforhold (PREP-forløb)

Styrk jeres parforhold til gavn for jeres børn med et forløb, hvor I får fokus på styrker og udfordringer i jeres parforhold og får redskaber til at tale bedre sammen og forstå hinanden.

3 mandage: 11/3, 18/3 og 25/6 kl. 17-21 + opfølgning (Hadsund)

 

For mere info: Kontakt lokal koordinator Lone Bøgh, tlf. 24 76 17 91, loboe@km.dk eller læs mere på www.folkekirkensfamiliestotte.....

Kategorier Nyt fra pastoratet