Udgivet man d. 18. nov 2019, kl. 00:00

Glade jul, dejlige jul?...   

Sådan er det desværre ikke for alle. Julen kan også være en svær tid. Kirkens Korshær hjælper mennesker i nød året rundt. Hjemløse, psykisk sårbare, børnefamilier uden penge til mad og tøj. Til jul sørger Kirkens Korshær for, at fattige og udsatte børnefamilier i Danmark får mad på bordet og gaver under træet juleaften.  

 

Støt Kirkens Korshær

I advents- og juletiden (i perioden 24/11-29/12) samler Vive-Hadsund sogn ind til Kirkens Korshær.  

Du kan være med til at give udsatte børn en jul at se frem til ved at støtte Kirkens Korshær - enten ved at lægge penge i kirkebøssen eller via mobilepay 440029.

   

Om Kirkens Korshær

Kirkens Korshær møder hver dag mennesker i nød. Hjemløse, der lever ensomme og udsatte på gaden, familier med børn, der kommer i skole uden madpakke og overtøj, psykisk syge, der har mistet kontakten til deres kære.  

Kirkens Korshær protesterer mod den stigende nød og fattigdom, vi oplever i Danmark. De tilbyder forståelse og et fællesskab uden fordomme, og de hjælper med basale nødvendigheder – et varmt bad, et måltid mad og et sted at sove.  

Sammen med 9000 frivillige gør de hver dag en forskel gennem samtaletjenester, børne- og familiestøttende arbejde, på varmestuer og herberger over hele landet.

Kategorier Nyt fra pastoratet