Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Jane & Shane

DEC
02

Julekoncert med Jane & Shane


Onsdag d. 2. december 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Hadsund kirke, Kirkegade 10, 9560 Hadsund
Jane & Shane - arrangeret af SindSkolerne
200 kr.
Julekoncert med Jane & Shane

Kom i julestemning når Jane & Shane inviterer på en hjertevarm koncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien.

Jane & Shane hører til blandt de mest populære navne på den danske musikscene. En forrygende, velspillende og charmerende duo, der altid er garant for en god koncert, uanset hvor de spiller!

Til julekoncerterne har Jane & Shane håndplukket en række gamle og nye irske sange, som ”Miss Fogarty’s Christmas Cake” (med historien om et tilfælde af julemads-forgiftning…), men spiller også en smuk vinter-klassiker af Vivaldi.

Fortællinger om muntre irske juletraditioner, keltiske julesange og engelske ”Christmas carols” blandes med nordiske jule-valse og de danske favoritter er naturligvis også med, når violin- virtuosen Jane møder Shanes guitar, bodrán og stemme. Og resultatet? Et uimodståeligt ”Christmas- blend”!

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar, irsk tromme og vokal) har deres musikalske afsæt i den irske/britiske folkemusik. En musiktradition, der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil. Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.


Arrangeret af SindSkolerne (sindskolerne.dk)

Billetsalg på: https://www.tikko.dk/event/jul...

Ophavsret: