Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Herreværelset: Kend din øl!

NOV
25

AFLYST Herreværelset: Kend din øl!


Onsdag d. 25. november 2020, Kl. 17:30 til kl. 21:00
Hadsund Menighedscenter, Kirkegade 8, 9560 Hadsund
Keld Møller Nielsen
200 kr. inkl. 3 øl til at tage med hjem
AFLYST Herreværelset: Kend din øl!

Som afslutning på denne sæson af Herreværelset er der ølsmagning på programmet.

Det er Keld Møller Nielsen, der vil stå for ølsmagningen, som byder på øl fra Bie’s Bryghus. Keld fortæller om ølsmagningen: ”Jeg vil indvie deltagerne i en rejse i øllets forunderlige og velsmagende verden. Det er en spændende verden, som flere og flere får øjnene op for, og jeg vil bestræbe mig på, at klæde dem på til at udvikle øl-sproget og nyde den næste øl i lidt højere grad”.

 

Keld Møller Nielsen kender øllets verden fra sit arbejdsliv, hvor han har været salgschef hos Royal Unibrew – en stilling han efter 38 års ansættelse fratrådte i 2008 i forbindelse med nedlægning af produktionen på Ceres Bryggerierne i Aarhus. Siden har han løst projektopgaver i drikkevareindustrien og endte som partner i Tastyland ApS, Hobro, som han overtog 100% i 2017.

Privat er Keld gift med Charlotte, som er sygeplejerske. Fritiden går med børn og børnebørn, motorcykelture og knallerter.

 

Herreværelset er et aftenarrangement for mænd med spisning, foredrag og socialt samvær. Pris 200 kr. inkl. 3 øl til at tage med hjem.

Tilmelding til kirkekontoret (efter først-til-mølle princippet, dog senest fredag d. 20/3) enten på mail: vivehadsund.sogn@km.dk eller i kirkekontorets åbningstid på tlf. 98 57 10 96.

Ophavsret: